Tervetuloa maistelemaan pääsiäisen ruuille sopivia herkullisia punaviinejä. Tastingissä käydään läpi perusperiaatteita ruuan ja viinin yhdistämistä ja pureudutaan siihen minkä tyyliset viinit sopivat parhaiten pääsiäispöytään.
Maisteltavana on kaiken kaikkian kuusi viinä jotka tulevat Venetosta, Toskanasta, sekä Napan ja Maipon laaksoista. Tastingissä tutustutaan hieman tarkemmin erityisesti Cabernet Sauvignoniin, Sangioveseen kuin Veneton alueen rypäleisiin ja valmistusmenetelmiin. Tastingissa opimme mm. miksi Amarone on yksi täyteläisimmistä punaviineistä ja mistä syystä Napa Valleyssä viljelty Cabernet Sauvignon maistuu hyvin erilaiselta kuin Maipon laaksossa tai Toskanassa viljeltynä. Viinit tullaan maistelemaan joko alue- tai rypäleparina ja tastingissä pääsetkin itse toteamaan miten valmistustapa, hinta, alue ja/tai rypäle vaikuttavat lopullisen viinin makuprofiiliin ja niiden soveltuvuuteen erilaisten ruokien kanssa.
Kaikki viinit ovat saatavilla Alkosta ja tämän tastingin myötä sinulla on mahdollisuus löytää viinit sinun pääsiäispöytääsi!