Miltä maistuu samppanja, jota on kypsytetty eri kokoisessa pullossa? Champagne Palmer on laatuun keskittyvä talo, jonka kaikki samppanjat kypsytetään omissa myyntipulloissaan. Talo ei siis käytä niin sanottua siirtomenetelmää, joka on Champagnessa yleinen käytäntö pienille ja isoille pulloille. Kun samppanjaa kypsytetään omassa myyntipullossaan, pullokoko vaikuttaa kypsymiseen tarvittavaan aikaan: pienemmissä se on lyhyempi, isommissa puolestaan samppanja kypsyy hitaammin.
Tule testaamaan BBWINES OY:n viinimestari, yrittäjä Peetu Eklundin johdolla, miltä maistuu Palmerin La Réserve Brut, kypsytettynä puolikkaassa pullossa (37.5 cl), normipullossa (75 cl), magnumissa (150 cl) ja jeroboamissa (300 cl). Tällaista tastingia Peetukaan ei ole aiemmin vetänyt, joten Samppanjamessuilla on ainutkertainen mahdollisuus kokea jotain ihan uutta!
Maistettavat samppanjat
Tastingissä on tarjolla myös pientä suolaista.
Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle.