Tapahtuma huipentuu kuuden ruokalajin samppanjaillalliseen klo 19.00, 20.00 ja 21.00 alkaen. Illallinen koostuu CT-Ravintoloiden (mm. Tårget, NOOA ja NOBI) keittiömestareiden suunnittelemista annoksista.
Tårget:
Snacks:
Tartar kotimaisesta naudasta ja briossia
Rapu arancini ja rakuunakreemiä
Benella kirjolohta ja fenkolia
Champagne Pommery Brut Royal Jeroboam
Hügge
Tomaattitartar, avokadokreemiä ja merileväkaviaaria
Gosset Grand Rosé Brut
di Trevi
Sokerisuolattua siikaa, mojo verdeä ja rapeaa sipulia
De Sousa Grand Cru Blanc de Blancs Champagne Brut
NOOA
Turskaa, soijassa marinoitua kirjolohenmätiä ja hummerikastiketta
Dom Perignon 2012
Agnes
Vasikan sisäfileetä, parsaa ja karhunlaukkakastiketta
Champagne Palmer & Co Rosé Solera
NOBI
Mantelikakkua, yuzukreemiä ja kookosjäätelöä
Lanson Ivory
Hinta juomineen 149€.
(Huom! Messujen sisäänpääsylippu ei sisälly illallisen hintaan).
Tuttuun tapaan samppanjaedustajat esittelevät ruoan kanssa tarjottavat samppanjat.